Column: de allereerste business borrel van Selling Stories

Column: de allereerste business borrel van Selling Stories

Geschreven door oprichter Julia Lassche

Business Borrels, ik heb geen idee waarom ik het opeens zo wilde noemen. Maar het was plotseling daar. Het leek me leuk om als oprichter af en toe wat te delen over het wel en wee van Selling Stories. Gewoon even écht, als in: het hoeft even niet SEO-proof te zijn. Niet dat SEO-proof niet echt kan zijn trouwens, daar zijn we bij Selling Stories juist heilig van overtuigd. Inhoudelijk en persoonlijk zijn wanneer je SEO-proof schrijft. Maar goed, we gingen het persoonlijk houden dus bij deze houd ik op over SEO. Gewoon een soort gesprek zoals op een borrel.

Vanaf nu dus maandelijks een column over het ondernemerschap, over het runnen van een tekstbureau en over hoe ik de dingen zie.

Want ik heb best een hoop te vertellen na anderhalf jaar waarin ik onzichtbaar ben geweest en Selling Stories verdwenen leek te zijn.

Ik ben er nogal even uit geweest. Met een flinke burn-out. Ik hoor je denken, je hebt je eigen bedrijf? Dan kun je alles toch zelf regelen en kom je niet in een burn-out terecht?

Dacht ik ook, bleek niet zo te zijn. Want ook binnen een eigen bedrijf is het belangrijk om je grenzen aan te geven. Ook wanneer je een eigen bedrijf hebt kun je mentaal in de knoop zitten en het even allemaal niet meer weten.

Ik zou het allemaal privé kunnen houden en heel eerlijk heb ik dat lang ook willen doen. Het leek me beter, omdat je dan als bedrijf sterker zou staan dan wanneer je toegeeft een mentale uitdaging te hebben (gehad). Maar het is eigenlijk zo onrealistisch, want ieder mens kan omvallen wanneer dingen te veel worden. Wanneer iemand een heftige gebeurtenis meemaakt. Of continue over zijn of haar grenzen heen stapt. Ga zo maar door.

Ik ben flink de diepte in gegaan (met hulp van een geweldige haptonoom en psycholoog) en ben langzaam weer omhoog gaan klimmen. Met veel steun van de mensen om mij heen. Ik ben er nog niet hoor, trouwens. Opbouwen kost tijd en gaat niet altijd heel gemakkelijk. Maar je weet dat het goedkomt wanneer je weer met een glimlach achter je bureau kruipt om je bedrijf en website nieuw leven in te blazen.

En nu zijn we hier. Ik ben ontzettend trots op de nieuwe website van Selling Stories, waar we al een hele tijd mee bezig waren en die nu eindelijk live is. Met een gloednieuw klantportaal waardoor we het écht goed kunnen doen. The best is yet to come, er komen namelijk heel veel leuke dingen aan en ik kan niet wachten om ze met je te delen. In de tussentijd schrijven onze tekstschrijvers heel graag voor je door om consistent te kunnen groeien.

Volgende maand weer borrelen?

Terug naar blog