Ontmoet de mensen achter tekstbureau Selling Stories

Wij geloven in een wereld waarin werk een verlengstuk is van je persoonlijkheid en het daadwerkelijk bijdraagt aan je kwaliteit van leven. Wij werken niet met een 9 tot 5-mentaliteit, maar met een get things done-mentaliteit. Vanaf een plek waar wij ons het fijnst voelen. Niet leven om te werken, maar werken om te leven. Bouw je met ons mee aan die wereld?

Team Selling Stories

 • Guusje

  SEO tekstschrijver

 • Pia Sophia

  SEO tekstschrijver

 • Denise

  SEO tekstschrijver

 • Julia

  Oprichter

Hoe onze visie tot stand kwam

Oprichter Julia Lassche over Selling Stories

'In 2018 richtte ik mijn eerste bedrijf honnête op en werkte ik voor klanten als ELLE Decoration, Cosmopolitan, het Algemeen Dagblad en anderen.

Het begon vrij klein, mensen vroegen dan ook altijd: ‘hoe gaat het met je bedrijfje?’. Toch kreeg ik daar eerlijk gezegd altijd meteen kippenvel van, want mijn plannen en ambities pasten toen al niet bij een ‘bedrijfje’. Ik wilde laten zien dat het ook anders kan.

Dat je niet op een bepaalde plek ‘vast’ hoeft te zitten om succesvol te zijn. Dat je prima een werkdag van vier uur kunt hebben en evenveel voor elkaar kunt krijgen als met acht of meer. Of dat ik het liefst midden in de week op de boot stap naar mijn favoriete eiland Vlieland. En vanuit daar de allerbeste dingen maak.

Ik heb namelijk zoveel mensen gezien die alleen heel veel uren werken zagen als succesvol zijn. In plaats van bezig zijn met echte kwaliteit leveren.

In dat eindeloos lang en onproductief werken kon ik me totaal niet vinden. Kwaliteit is belangrijk en hoe je tot een goed eindresultaat komt is voor iedereen anders. Je eigen levensgeluk is het allerbelangrijkst, dus waarom zou je daar op inleveren door als een soort robot te werken?

Ik besloot dat het anders kon en wilde hier ook meteen iets mee doen. Ik besloot honnête verder uit te bouwen door te investeren in like minded tekstschrijvers, marketing en ondernemersskills. 'Mijn' tekstschrijvers zouden gewoon mogen werken vanaf hun eigen fijne plek, op hun eigen tijden. En die hierarchie die in veel bedrijven bestaat, wilde ik liever ook zo min mogelijk laten bestaan. Ik veranderde mijn bedrijfsnaam in Selling Stories. Mijn oude bedrijfsnaam betekende ‘eerlijk’ in het Frans en hoezeer ik nog steeds in eerlijke content geloofde: er mocht wel wat meer booming business in. Wij verkopen verhalen waarmee jij je potentiële klant het vertrouwen geeft om voor jouw product of dienst te gaan.'

Werken bij Selling Stories? You CAN sit with us

Maandelijks aan de slag voor een aantal (vaste) opdrachtgevers: hoe klinkt dat? Bij Selling Stories staan we altijd open voor nieuwe, getalenteerde freelance SEO tekstschrijvers. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de lifestyle branche en kunnen jouw hulp als SEO tekstschrijver daar goed bij gebruiken. We gaan graag een long term relationship met je aan, net als met onze klanten. Klinkt dat je goed? Mail dan even naar julia@sellingstories.nl, wie weet hebben we wel een spot open!

Ben je geen SEO tekstschrijver maar denk je wel mee te kunnen bouwen aan Selling Stories? Open (freelance) sollicitaties zijn altijd welkom!

Onze diensten

1 van 5