Client Talk met onze klant Baby Natural Store

Client Talk met onze klant Baby Natural Store

Onze klant aan het woord: Baby Natural Store

In Client Talk laten we een klant van Selling Stories aan het woord. Wie zijn ze? Hoe zag onze samenwerking eruit? Dit keer: Maaike van Baby Natural Store.

 

Kun je jezelf kort voorstellen?

Ja, leuk! Ik ben Maaike. Fulltime moeder én ondernemer.

 

Wat voor bedrijf heb je?

Ik heb een babywebshop met 100% natuurlijke baby spullen. Denk aan baby benodigdheden, maar ook verzorgingsproducten voor alle mama’s. 

 

Kun je vertellen hoe je met Selling Stories in aanraking bent gekomen?

Ik kreeg een melding dat ik een nieuwe volger had, dat waren jullie. Selling Stories is echt de juiste naam trouwens, want binnen no-time had ik teksten bij jullie gekocht haha. Het was laat op de avond en ik besloot er gewoon voor te gaan.

 

Dat is inderdaad waar, Maaike stuurde ons laat op de avond een berichtje met: ‘Dit is zo toevallig, jullie komen precies op het goede moment’. We hebben haar vervolgens geadviseerd over welke teksten ze het beste kon laten schrijven. De focus lag voor haar op haar productteksten en blogs. We hebben toen wel geadviseerd om te starten met haar website teksten, aangezien het niet zo veel zin heeft om andere teksten te laten schrijven, wanneer de basis er niet is. Dit is enerzijds omdat je potentiële klanten mogelijk afschrikken wanneer je website teksten niet begeleidend en overtuigend zijn. En anderzijds omdat Google je website ook niet bepaald interessant vindt wanneer je geen sterke SEO-proof website teksten hebt. Zonde dan om te investeren in andere teksten wanneer ze mogelijk niet gaan opleveren wat je zou willen.

 

Welke teksten heb je laten schrijven en waarom?

Ik heb mijn website teksten laten schrijven en productteksten voor onze populaire producten shea butter en frambozenzalf. Ook heb ik een blog laten schrijven. Uit jullie zoekwoordenonderzoek voor SEO kwam het onderwerp babyshower en eigenlijk vond ik dat wel heel leuk! Waarom ik deze teksten heb laten schrijven is omdat ik eigenlijk bijna geen teksten op mijn website had staan. Ik heb er zelf gewoon geen zin in en geen inspiratie voor. Dus ik besloot dat het tijd was om hierin te investeren. Jullie kwamen precies op het juiste moment.

 

Frambozenzalf van Baby Natural Store 

Het is vaak slim om je contentstrategie te baseren op je SEO zoekwoordenonderzoek. Waarom? Omdat je zo de SEO als basis pakt, zo weet je zeker dat je met een onderwerp aan de slag gaat wat interessant is voor zowel SEO als je bezoeker. Het gaat tegenwoordig hand in hand met elkaar. Onze tekstschrijvers zorgen voor een mooie combinatie tussen SEO-proof teksten en fijn leesbare, interessante teksten.

 

Wat vind je van de teksten die we voor je hebben geschreven?

Ik ben er heel blij mee! En ik merk ook dat de productteksten die jullie hebben geschreven nu al werken: ik verkoop de producten meteen al beter. Super leuk! Zo zie je meteen waar je het voor doet en dat je de investering terugverdient.

 

Wees je altijd bewust van het feit dat groeien in Google tijd en moeite kost. Je bent er niet binnen één dag. Maar je ziet wel, aan de reactie van Maaike, dat je nieuwe teksten direct effect kunnen hebben. Haar website staat dan niet meteen bovenaan in Google, maar haar teksten sporen wel meer aan tot aankoop. De bezoeker weet beter wat hij of zij koopt en krijgt een duwtje in de goede richting. 

 

Welke teksten zou je nog willen laten schrijven en waarom?

Nog een blog (die heb ik as we speak trouwens al besteld) en meerdere productteksten. Jullie gaven me het advies om te zorgen dat de basis staat, mijn productteksten zijn daar onderdeel van. En dan verder bouwen!

 

Wist je dat je bij Selling Stories ook voor een abonnement kunt kiezen? Zo kun je heel gemakkelijk, mocht je bijvoorbeeld net als Maaike een webshop hebben, maandelijks nieuwe teksten laten schrijven. Zo hoef je niet alles in één keer te laten schrijven en ben je toch bezig om je bedrijf verder te laten groeien. 

 

Waarom zouden andere mensen voor Selling Stories moeten kiezen?

De naam zegt het al, Selling Stories! En jullie zijn zo makkelijk en fijn in contact. Ik ben heel blij dat we elkaar zijn tegengekomen op Instagram en kan niet wachten op nog meer samenwerken!

 

Bekijk de teksten die we voor Baby Natural Store hebben geschreven via www.babynaturalstore.nl. En vergeet niet de webshop te bekijken, want daar heb je zo je gehele winkelmandje volgegooid. Wedden?

Ook je teksten laten schrijven? Gebruik onze tool op de tarievenpagina om te weten in welke teksten je het beste kunt investeren. 

Terug naar blog